@clln "Stackerflow" yazdığınıza göre zaten bu işlere hiç alakanız olmadığı belli oluyor. Nasıl siz Google'ı "gogle" olarak yazmıyorsanız "Stack Overflow" için de aynı Kas hafızasına sahip olmanız gerekiyor eğer bu işi yaptığınızı düşünüyorsanız. Kaldı ki kod örneği incelemek "BÜTÜN" programlama bilen insanların yaptığı bir şey. Kimse doğuştan algoritma kurma kabiliyeti mükemmel bir biçimde doğmuyor. Github, Stack Overflow gibi platformlar daha deneyimli kullanıcıların nasıl kod yazdığını, algoritma kurduğunu görmek için en büyük veritabanına sahip olduğu için bunlarsız olmaz demek çok yanlış olmuyor sanki?
Benim önerim ise Jetbrains Hyperskills. Size proje verip o projeyi yapmanız gereken konuları baştan sona öğretip projeyi tamamlamanızı sağlıyor. Şu an için Kotlin, Java, Python ve Front end konuları olduğu için kaynak kısıtlı ama her gün bir yenisi eklendiğinden dolayı bir çok programlama dilinin daha ekleneceğine eminim. Ben 3 aydır sorunsuzca Kotlin, Java ve Python için kullanıyorum, tavsiye de ederim.
Ayrıca 4 yıllık Senior Swift Developerı olarak kod teknisyeni olduğumu yeni öğrendim.