Yazılım eklentileri klasöründeki Windows 7 çalışır mı?

valeyellow46

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB RAM (4x2) DDR3
SSD veya HDD modeli
500 GB Toshiba hard disk HDD
Ekran kartı
GT 540M 2 GB ekran kartı
İşlemci
Mobile İntel Core i5 2430M
Bilgisayarımın D diskindeki yazılım eklentileri klasöründe Windows 7 dosyasi buldum. Bu dosyayla Windows 10 bilgisayara Windows 7 kurabilir miyim?

(Donanımları Technopat Sosyal'de bir inceleme sayfasında buldum, işlemciyi ise Core Temp ile öğrendim doğru olmayabilir.)

Dosya Ekleri

• windows 7.png
    113,5 KB · Görüntüleme: 52
Windows 7 kurmak istiyorsan temiz kurulum yap. Ama artık Windows 7 malesef öldü. Senin sistemin için Windows 10 Enterprise 2015 LTSB biçilmiş kaftan.

Windows 7 kurmak istiyorsan temiz kurulum yap. Ama artık Windows 7 maalesef öldü. Senin sistemin için Windows 10 Enterprise 2015 LTSB biçilmiş kaftan.

Bilgisayar 11 yaşında Windows 7'den Windows 10'a yükseltilmiş bir laptop. Windows 10 açılışta çok problem çıkartıyor, Windows 10 ekranında takılıp kalıyor, o ekrana gelince kapatıp açıyorum ve çalışıyor bilgisayar. Windows 7 de bu yoktu. Ayrıca Windows 7'deyken Bluetooth özelliği vardı bilgisayarda şimdi yok. Sürücüsünü de bulamıyorum. Onun için Windows 7 istiyorum. Bu bahsettiğiniz sürüm benim sorunlarımı çözer mi?

Şüphesiz kur pişman olmayacaksın.

https://stuff.mtt-m1.workers.dev/Windows 10/Windows 10 Enterprise LTSB 2015/tr_windows_10_enterprise_2015_ltsb_x64_dvd_6850904.iso
Sana iso dosyası linki bıraktım. Kurduktan sonra sürücüleri aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle diyerek yükle yaklaşık 10 dk falan sürer, sonra tüm windows güncelleştirmelerini yükle ve defenderi devre dışı bırak.

Son düzenleme:
Sonra dene bazen olabiliyor. Ben kendim bu sürümü kullanıyorum 7 yıllık laptop 10 saniyede açılıyor.

Sonra dene bazen olabiliyor. Ben kendim bu sürümü kullanıyorum 7 yıllık laptop 10 saniyede açılıyor.

Siz ve sizin gibiler yüzünden Windows 7 öldü. Microsoft öldürdü ama biz yaşatabiliriz. Ben hala kullanıyorum ve yaşatmak için uğraşıyorum. Yaşatabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…