Laynox

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar hemen hemen iki bölümede puanım yetiyor ama hangisini seçeceğim konusunda kararsız kaldım. İstanbul'da yaşıyorum eğer yazılım geliştirme seçercem kapadokya üniversite'si ya da trakya üniversite'sine gideceğim gibi ama bilgisayar programcılığı seçersem İstanbul'da herhangi bir vakıfta okuyabilirim. Amacım kendimi yazılımdan geliştirmek 2 senelik okursam yabancı dil+ yazılım kursu yapacaktım, ama 4 yıllığın gerek iş imkanı gerek yurt dışı istersen gitmesi daha rahat diyorlar. Hem 2 senelikte DGS şansı var ama yükseltebilir miyim bilmiyorum zor ve sıkı çalışılması gereken bir sınavmış oda ayrı risk.

İstanbul dışında okursam muhtemelen ya Nevşehir'e ya da Edirne'ye gideceğim orada yazılım kursu var mıdır bilemem, her türlü İngilizce kursunun olacağını düşünüyorum. 4 yıllık için dediğim şehirlere gitmeme değer mi yoksa İstanbul'da devam mı edeyim aşırı kararsız kaldım. Kendime güvenim yüksek yazılım alanında elimden geleni yapmaya çalışacağım zaten ilgim ve hevesimde var. Tüm yazılım sektörünü kötüleyecek tarzda yanıt vermeyin başka bir dal düşünmüyorum. Bu sektörün içinde olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Bende Trakya düşünüyorum mezun olunca iş imkanı nasıl olur sence.

Yazılım sektörü ölmüş durumda. Bunda yapay zekanın etkisi buyuk. Yerinizde olsam hiç bu bolumlere bulasmam. Ayrica gelecekte üç harfli marketlerde calismaniz muhtemel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…