Yazılım güncelleyici program önerisi

397444

Hectopat
Makaleler
10
Selam,
Bilgisayardaki yazılımları otomatik güncelleyecek bir program önerisi istiyorum. IObit'in software Updater'i gözüme çarptı. Bunu tavsiye eder misiniz, daha iyi ücretsiz önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
IOBit'in hiç bir ürününü tavsiye etmem.

Butarz uygulamaları tavsiye etmiyorum dostum, driver kurarken yanında bir sürüde şey kurabiliyorlar, ya da birşeylerin ayarlarını değiştiriyorlar, en sağlıklısı Windows Update bana göre.

Windows Update ondan daha iyidir ki onu da önermem en iyisi kendiniz yapmanız.

Ekran kartı dışında Windows Update, ekran kartında kendin kurmanı tavsiye ederim ben şahsen. Kendi kullanım şeklim.

Öyle programlar bazen en güncel sürümü yüklemiyor. En güzeli Windows Update'ten sizin yapmanız.

Driver demiyorum, software.

Mesela WinRAR'a güncelleme gelmiş, bunu bildirip kuran bir şey. Manuel kurulum da olur.

Driver demiyorum, software.

Mesela WinRAR'a güncelleme gelmiş, bunu bildirip kuran bir şey. Manuel kurulum da olur.

Bu tarz yazılımlar satın almadığınız yazılımları kuruyor mu? Ya da satın aldıklarınızı? Daha önce hiç denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…