xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #21 AresSeries dedi: HP 255 G9 6Q8N2ES Ryzen 5-5625U 8 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bu laptopu aldım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. N11'den almasaydınız keşke. Fakat satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum iade sıkıntısı çıkabilir.
AresSeries dedi: HP 255 G9 6Q8N2ES Ryzen 5-5625U 8 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bu laptopu aldım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. N11'den almasaydınız keşke. Fakat satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum iade sıkıntısı çıkabilir.
A AresSeries Kilopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #22 xopeSs dedi: Hayırlı olsun. N11'den almasaydınız keşke. Fakat satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum iade sıkıntısı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Satıcı yetkili HP satıcısıymış aynı satıcı teknosa üzerinden de satış yapıyor.
xopeSs dedi: Hayırlı olsun. N11'den almasaydınız keşke. Fakat satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum iade sıkıntısı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Satıcı yetkili HP satıcısıymış aynı satıcı teknosa üzerinden de satış yapıyor.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #23 AresSeries dedi: Satıcı yetkili HP satıcısıymış aynı satıcı Teknosa üzerinden de satış yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı çakallar aynı ürünün çakmasını (örneğin JBL GO 3) en ucuz satıcıdan 5-10 TL daha ucuza koyup sahte ürün bile satıyor. O satıcının yorumları güzel bu arada güvenilir gibi.
AresSeries dedi: Satıcı yetkili HP satıcısıymış aynı satıcı Teknosa üzerinden de satış yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı çakallar aynı ürünün çakmasını (örneğin JBL GO 3) en ucuz satıcıdan 5-10 TL daha ucuza koyup sahte ürün bile satıyor. O satıcının yorumları güzel bu arada güvenilir gibi.