Yazılım için 100 bin TL laptop önerisi

Cotyora52

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Diyeceksiniz ki yazılım (mobil uygulama geliştirme) için çok güçlü bir PC'ye ihtiyaç yok. Doğru. Ancak paneli iyi olan PC'ler genelde bu rakamlarda. Photoshop gibi uygulamaları da hobi olarak kullanıyorum. Şu 2 PC'den hangisini tercih edersiniz fiyatına göre:

115k.

100k.

Paneli OLED olmayan MiniLED veya güzel panelli laptop önerilerinize de açığım. Bana 4070+ ve 14900HX civarı yeterli olur. Yeterki paneli iyi olsun ve kasası sağlam olsun. Çok gamer modeller olmazsa tercihim olur.

Yani oyun oynamayacaksaniz en net cihaz burada M5 ya da M4 Pro MacBook Pro olur.

hocam bu cihazların Windows muadili yok mu? Macbook'a alışamıyorum. Windows'cuyum ben. O ekosistemde hiçbir cihazım yok ayrıca.

OLED hocam bu cihaz yalnız.

hocam bu cihazların Windows muadili yok mu? Macbook'a alışamıyorum. Windows'cuyum ben. O ekosistemde hiçbir cihazım yok ayrıca.

OLED hocam bu cihaz yalnız.

Windows'un oldugu hicbir cihaz MacBook'lara muadil olamaz. Ana amaciniz is yapmaksa Windows gibi sorunlu bir isletim sistemiyle ugrasmak anlamsiz hocam. Ekosistem olmasina da gerek yok. MacBook'lar is veriminizi dogrudan birkac kat artiran cihazlar. Donanim ve isletim sistemi uyumunun yani sira ekran - malzeme kalitesi - performans - pil tam paket. Olur da Apple cihazlarina uygulama cikarmaz isterseniz da ise yarar.

Düz M5 işlemciye bu paralar verilmemeli bence. Minimum M5 Pro olmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…