Abdullah63
Hectopat
Daha fazla
işlemcinin dahili ekran kartı yok mu? Ayrıca oyun oynamayacağız, en ucuzlarını seçtim. 600W PSU neden kötü ki?Ekran kartınız yoksa bu sistemden görüntü alamazsınız. Ayrıca soğutucu ve PSU kötü.
İşlemcinin dahili ekran kartı yok mu? Ayrıca oyun oynamayacağız, en ucuzlarını seçtim. 600W PSU neden kötü ki?
Peki nasıl toplamalıyım sistemi, yardımcı olabilir misiniz?İşlemcinin dahili ekran kartı yok. PSU 600W ama Game booster. Kısacası PSU içinde ne olduğu belli değil patlamaya müsait.
Peki nasıl toplamalıyım sistemi, yardımcı olabilir misiniz?
hocam zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Şimdilik HTML/CSS/JS ile başladı iki grup. Python, React, Flutter. Belki ileriki dönemde, algoritma mantığı öğrenildikten sonra yani, Unity. Photoshop da göstermeyi düşünüyorlar. Yalnız monitörle beraber çok para deyip kabul etmediler. Laptop düşünüyorlarmış. Kursu ben organize etmiyorum maalesef, ben sadece ders veriyorum. Şu laptoplara bakarsanız çok mutlu olurum:Anakart:
İşlemci:
AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Kutulu Fanlı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ram:
Ssd:
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500GB 1700/1600MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasa+Psu:
Bu şekilde 12.700₺ oluyor kargo ücretleri ile birlikte. Bu işlemciyi stok soğutucu ilede kullanabilirsiniz ama malum yaz ayında olduğumuz için sistem biraz sıcak çalışabilir.
Şu işlemci soğutucusunu alırsanız, bu işlemcinin serin çalışabilmesi için fazlasıyla yeterli olur. Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz.Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Topladığınız sistemde harici bir ekran kartı olmadığı için görüntü alamazsınız. İşlemcinin dahili grafik birimi bulunmamakta.
5600G'nin dahili grafik birimi bulunduğu için ayrı bir ekran kartı satın almadan bu şekilde kullanabilirsiniz. 5600G'nin dahili grafik gücü Gtx 750Ti ile aynı performanstadırlar verir neredeyse.
Eğer bütçe 12.700₺'ye kadar çıkmazsa şu sistemde kasayı şu model ile değiştirdikten sonra alınabilir:
10.347₺ oluyor özelleştirmeden sonra.
Hocam sormayı unuttum da, yazılım için sistem kuracağınız söylemişsiniz fakat hangi programlar kullanılacak genelde?