Yazılım için 17.000 TL laptop önerisi

Hp pavilion 60 watt önermem.
 
Hayır mesela visualcode vb. Windows da daha iyi çalışan programlarda windowsu kullanıyorsun maç kontrolunde olduğu için stabil çalışıyıyor ayrı çoğu yazılım için maç daha iyi diğer PC Ler çok fazla zorlanıyor ve ısınıyor deneyimledim
 
macbook alırsa c# gibi diller düzgün kullanamaz sadece derlemeyle console uygulaması yapabilir form uygulamaları vb. desteklemiyor harici şekilde yapılma taktiği var ama çok verimsiz oluyor.
 
Yazılım için en iyi PC Ler Macbook tur 2018 ve üzeri macbooklar işini görür
Neden böyle bir algı var bilmiyorum aslında Macbook'ta kolayca yapamadığın şeyleri bile Win platformlarda yapabiliyorsun. C# yazmak gibi. Ayrıca o tuşlar ve 13'lük minicik ekran ile millet nasıl kod yazıyor anlamıyorum sırf kod yazacağım diye 17inc mekanik klavye laptop aldım dev gibi. Hala bazen bu ekranda bile bazı kodları büyüterek inceliyorum.


Yazılım için alınacak bilgisayarın işlemci verimliliği önemli olduğu için Asla bu nesilde Intel tercih etmezdim ben ki etmedim. High-end bir AMD laptop kullanıyorum şu an Intel kullanan arkadaşlarıma göre çok rahatım çünkü enerji tüketimi ve transistör mimarisi Intel'in 6000 serisi için konuşacak olursak epey önünde, aradaki performans farkı ise sadece yüzde 4 dolaylarında. Ben olsam @emir1625 'in attığı Victus'u tercih ederdim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı