Yazılım için 20.000 TL'ye laptop önerisi

burakergun394

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yazılım öğrenmek istiyorum, bu yüzden bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. Bu bilgisayarı oyun için kullanmayacağım; önceliğim yazılım geliştirme. 20.000 TL veya biraz daha yüksek bir bütçem var. Bu fiyat aralığında bir laptop önerir misiniz?

En düşük hp victuslara bakabilirsin işini görecekse muazzam bir laptop

En düşük hp victuslara bakabilirsin işini görecekse muazzam bir laptop
Ve modeline bağlı freedos gelecektir, varsa başka bilgisayarın yoksa da internet kafelerden işletim sistemi yükleyebilirsin

Zaten performanslı bir şey yapacaksa diye ben önerdim ne yapacağını bilmediğimden dolayı bu fiyat bantlarından bilgisayar önerdim.

Monster'ın çöp kalitesini bilmeden önermeyin. Rezil laptop öneriyorsunuz sonra sıkıntısını alanlar çekiyor. Tabii sizin kafanız rahat siz almıyorsunuz.

Monster'ın çöp kalitesini bilmeden önermeyin. Rezil laptop öneriyorsunuz sonra sıkıntısını alanlar çekiyor. Tabii sizin kafanız rahat siz almıyorsunuz.
2 tane monster abra a7 bilgisayarım var. Gayet de memnunum. Bildiğim için konuşuyorum en azından internetteki yorumlara göre önyargılı davranmıyorum. Kullanıcısı olarak yorum yapıyorum. Ayrıca hiçbir sıkıntısını görmedim? tertemiz performanslı kullanıyorum. Kullanmadığınız için nereden bileceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı