Yazılım öğrenmek istiyorum, bu yüzden bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. Bu bilgisayarı oyun için kullanmayacağım; önceliğim yazılım geliştirme. 20.000 TL veya biraz daha yüksek bir bütçem var. Bu fiyat aralığında bir laptop önerir misiniz?
Dostum 20.000 TL'ye yazılım için bir şey bulamazsın. (Eğer yüksek performanslı bir şey yapmayacaksan) Min. 30K Civarı bir bütçe ayırman gerek abra a5 veya hp victus bakabilirsin.
Dostum 20.000 TL'ye yazılım için bir şey bulamazsın. (Eğer yüksek performanslı bir şey yapmayacaksan) minimum 30K Civarı bir bütçe ayırman gerek Abra A5 veya HP Victus bakabilirsin.
Dostum 20.000 TL'ye yazılım için bir şey bulamazsın. (Eğer yüksek performanslı bir şey yapmayacaksan) Min. 30K Civarı bir bütçe ayırman gerek abra a5 veya hp victus bakabilirsin.
Monster'ın çöp kalitesini bilmeden önermeyin. Rezil laptop öneriyorsunuz sonra sıkıntısını alanlar çekiyor. Tabii sizin kafanız rahat siz almıyorsunuz.
Monster'ın çöp kalitesini bilmeden önermeyin. Rezil laptop öneriyorsunuz sonra sıkıntısını alanlar çekiyor. Tabii sizin kafanız rahat siz almıyorsunuz.
2 tane monster abra a7 bilgisayarım var. Gayet de memnunum. Bildiğim için konuşuyorum en azından internetteki yorumlara göre önyargılı davranmıyorum. Kullanıcısı olarak yorum yapıyorum. Ayrıca hiçbir sıkıntısını görmedim? tertemiz performanslı kullanıyorum. Kullanmadığınız için nereden bileceksiniz.