cenkercetinkaya Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar maximum 300 tlye yazılım ile uğraşmak için elektronik devre arıyorum. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar maximum 300 tlye yazılım ile uğraşmak için elektronik devre arıyorum. Yardım eder misiniz?
Ali Berat Hectopat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 38 Makaleler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2015 #2 Orjinal Arduino Süper Başlangıç Seti Rev3 | Arduino Eğitim Kitleri | Robotistan - Satın Al Hem yazılımsal hem elektronikte kendini geliştirebilirsin kolay yazılım programı mevcut. Çeşitli devreler yaparak ve ona uygun yazılımlar yazarak devreni çalıştırabilirsin. Kendi hayal gücü ve yaratıcılığına kalmış.
Orjinal Arduino Süper Başlangıç Seti Rev3 | Arduino Eğitim Kitleri | Robotistan - Satın Al Hem yazılımsal hem elektronikte kendini geliştirebilirsin kolay yazılım programı mevcut. Çeşitli devreler yaparak ve ona uygun yazılımlar yazarak devreni çalıştırabilirsin. Kendi hayal gücü ve yaratıcılığına kalmış.