Haktan Oğuz Bay Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 64 5 Ağustos 2023 #11 somebody32 dedi: M.2 modellerin 256 yani base model SSD'lerinde hız düşüklüğü varmış. Bana fark etmez azıcık yavaş olsun alan işini de harici ile çözerim derseniz 16/256 hiç yoktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir şey daha soracağım bu pt güvenilir bir site mi?
somebody32 dedi: M.2 modellerin 256 yani base model SSD'lerinde hız düşüklüğü varmış. Bana fark etmez azıcık yavaş olsun alan işini de harici ile çözerim derseniz 16/256 hiç yoktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir şey daha soracağım bu pt güvenilir bir site mi?
somebody32 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ağustos 2023 #12 Haktan Oğuz Bay dedi: Teşekkürler. Bir şey daha soracağım bu pt güvenilir bir site mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Yetkili satıcı.
Haktan Oğuz Bay dedi: Teşekkürler. Bir şey daha soracağım bu pt güvenilir bir site mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Yetkili satıcı.
Haktan Oğuz Bay Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 64 5 Ağustos 2023 #13 somebody32 dedi: Güvenilir. Yetkili satıcı. Genişletmek için tıkla... Saolasın reis.
Emir-EA Kilopat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #14 Stash dedi: Hangi bölüm? Mimarlık veya görsel tasarım okuyacaksanız ona uyacağını düşündüğüm modelleri önereyim. Genişletmek için tıkla... Bana önerme şansın var mı? 50k kadar bütçem var grafik tasarım için laptop arıyorum
Stash dedi: Hangi bölüm? Mimarlık veya görsel tasarım okuyacaksanız ona uyacağını düşündüğüm modelleri önereyim. Genişletmek için tıkla... Bana önerme şansın var mı? 50k kadar bütçem var grafik tasarım için laptop arıyorum
Haktan Oğuz Bay Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 64 5 Ağustos 2023 #15 Ben tekrar bir soru soracağım 8 GB RAM yeter mi yoksa 16 şart mı?