Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.382 Çözümler 6 26 Eylül 2023 #1 Az yer kapladığı için %60 klavye düşünüyorum. uzun sürede rahatsız etme durumu olabilir mi? Yoksa TKL klavyelere mi bakmalıyım? Yazılım için kullandığınız klavyeleri de atabilirsiniz teşekkürler.
Az yer kapladığı için %60 klavye düşünüyorum. uzun sürede rahatsız etme durumu olabilir mi? Yoksa TKL klavyelere mi bakmalıyım? Yazılım için kullandığınız klavyeleri de atabilirsiniz teşekkürler.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 26 Eylül 2023 #2 Evet ben 60% kullaniyorum kucuk ve daha guzel geliyor bana. Niye rahatsiz edecegini dusundunuz ki?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.382 Çözümler 6 26 Eylül 2023 #3 rofl dedi: Evet ben 60% kullanıyorum kucuk ve daha guzel geliyor bana. Niye rahatsiz edecegini dusundunuz ki? Genişletmek için tıkla... Çoğunun İngilizce olması, F tuşlarının yine kombinasyonla olması vs. %60 yerine TKL mi almalıyım?
rofl dedi: Evet ben 60% kullanıyorum kucuk ve daha guzel geliyor bana. Niye rahatsiz edecegini dusundunuz ki? Genişletmek için tıkla... Çoğunun İngilizce olması, F tuşlarının yine kombinasyonla olması vs. %60 yerine TKL mi almalıyım?