Yazılım için ASUS TUF Gaming vs Excalibur

Gustave Le Boon

Hectopat
Selam. Yazılım için bilgisayar alacağım fakat 2 model arasında kararsız kaldım. ASUS'un ekran kartı Excalibur'un işlemcisi daha iyi.

Modeller aşağıda.

ASUS 18500 TL link aşağıda:

Excalibur (indirimde) 17000 TL ve link aşağıda:

İndirimsiz fiyatı 20.500 TL.

Son düzenleme:
Akıl ve ruh sağlığı için casperden uzak dur.
Casper özellikler daha iyi fiyat aynı olsa dahi Asus kalitesi için yine Asus tercih ederdim.
Yazılım içinde çok güçlü bir bilgisayara ihtiyaç durmazsın genel olarak.
Çok güçlü bilgisayara ihtiyaç duyacağın yerlerde genelde tek başına birşeyler yapmanın çok zor yer yerde imkansız olduğu alanlar oluyor.

Casper'den uzak Allah'a yakın.

Yazılımda en çok işlemci ve ram e ihtiyaç duyacaksın gpu başlangıç orta seviye için lüx olur. Pili iyi giden bir laptop al. Ve taşınabilir olsun hafif olsun. Bence iki laptop da yeteli değil 4600H ileriye dönük sayılmaz. Casper olan da alınmaz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar eleştirel cevaplar daha güzel olur. 8 yıldır Casper kullanıyorum bir kez garantiye gitmedi. Excalibur'un normal fiyatı 20.500 TL şu an indirimde 17000 TL. ASUS almak ister gibiyim fakat işlemcisi daha kötü bu beni Excalibur'a yönlendiriyor.

Oyun konusunda Excalibur ile aynı performansı sağlayabilirler mi?

O zaman HP victus veya IdeaPad 3 bakın hocam.

Oyun mu öncelikli yazılım mı ikisini de yapıcam diyorsan pil ömründen ve ağırlıktan fedakarlık yapacaksın ama bu iki cihazda düzgün cihazlar :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…