Yazılım için dizüstü bilgisayar önerisi

malixdmh

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Minimum 1TB SSD olmalı
Yazılım için dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum, ne önerirsiniz, öncelikle AMD mi almalıyım Intel mi, Hz yazılımda önemli mi, ekran kartı önemli mi ve bunlar hangi modeller olmalı, ayrıca Casper zaten önereceğinizi düşünmüyorum ama belirteyim hiçbir şekilde Casper almam, yardımcı olursanız sevinirim.

Yazılım için dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum, ne önerirsiniz, öncelikle AMD mi almalıyım Intel mi, Hz yazılımda önemli mi, ekran kartı önemli mi ve bunlar hangi modeller olmalı, ayrıca Casper zaten önereceğinizi düşünmüyorum ama belirteyim hiçbir şekilde Casper almam, yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçe nedir?

Amaç sadece yazılım ise ve işin içinde C# yoksa Apple MacBook öneririm hocam.

Tam bir fiyat yok kafamda çünkü oyun oynar mıyım bilemiyorum, oyun faktörü fiyatı çok etkilediğinden kararsız kaldım ama oyun oynamayacaksam 30K, dediğim gibi biraz kararsız kaldım eğer oyun faktörü dahil olursa 50K, bütçe genişleyebilir ama şimdilik bu şekilde

Tam bir fiyat yok kafamda çünkü oyun oynar mıyım bilemiyorum, oyun faktörü fiyatı çok etkilediğinden kararsız kaldım ama oyun oynamayacaksam 30k, dediğim gibi biraz kararsız kaldım eğer oyun faktörü dahil olursa 50k, bütçe genişleyebilir ama şimdilik bu şekilde.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi amaç sadece yazılım içinse pil ömrü, soğutma performansı ve hafiflik olarak MacBook üstüne cihaz yok şu an. Ama oyun için istersen iş değişir tabii.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi amaç sadece yazılım içinse pil ömrü, soğutma performansı ve hafiflik olarak MacBook üstüne cihaz yok şu an. Ama oyun için istersen iş değişir tabii.
Peki sizce ikinci el bilgisayar alınır mı, yani bütçeme uygun alabileceğim bilgisayarın aynı fiyat ile daha üst modelini ikinci el almak mantıklı mı, sorun yaratır mı, birde android telefon ile adaptasyon sıkıntısı var mı

Android kullanıcıları sorunlar yaşamış gördüğüm kadarıyla, Macbook alternatifi var mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı