Yazılım için ekran kartı lazım mı?

3050 bile fazla yani bayağı Basic şeyler yapıyoruz zaten. 3050 alırsa oyunda oynar hem ama.

Bilgisayar falan almayacağım, babam sonra belki alırsa bilmiyorum kendi laptopumu kullanıyorum eğer alırsam bilgisayar ekran kartlı alırım çünkü oyunlarda da lazım oluyor.

Bilgisayar falan almayacağım, babam sonra belki alırsa bilmiyorum kendi laptopumu kullanıyorum eğer alırsam bilgisayar ekran kartlı alırım çünkü oyunlarda da lazım oluyor.

İlla laptop olmasına gerek yok diyorsan masaüstü al bence bütçe olarak daha uygun oluyor hem.

Önerim şu anki cihazın gayet yazılım için iyi oyun için masaüstü tercih edebilirsin.

İlla laptop olmasına gerek yok diyorsan masaüstü al bence bütçe olarak daha uygun oluyor hem.

Eğer alırsam bende masaüstü düşünürüm ama babam izin vermez bir yerde kullanılmıyor sabit duruyor diye.

RAM az değil mi ya? Diğerleri iyi de.

Şu anki güncel oyunlar bayağı sistem istiyor çünkü.

RAM bellek şu anki çoğu yazalım editörü için yeterli oyun için farklı bir cihaz alması çok daha uygun olur.

Yeterli, ben de aynı süreçten geçtim. 10. sınıf da c# desk de sistem kaldırmıyordu yeni sisteme geçmiştim ama yenisi de iyi değildi yani pek bir sistem gerekmiyor.

RAM bellek şu anki çoğu yazalım editörü için yeterli oyun için farklı bir cihaz alması çok daha uygun olur.
VSC de yeterli, Atom hala olsaydı orayı da çok rahat kullanırdı. Ama VS22 de yapacağı şeye göre yetersiz kalabilir, 11. sınıfa geçtiğinde mobil geliştirme görecek ve onları da kesin olarak kaldırmaz.

Evet Android Studio optimizasyon özürlü biraz ama çok büyük ihtimalle kaldırır zatwn C# bileceği için Java'da zorlanmaz diye düşünüyorum.

Evet Android Studio optimizasyon özürlü biraz ama çok büyük ihtimalle kaldırır zatwn C# bileceği için Java'da zorlanmaz diye düşünüyorum.
Ben 1660s ile bilgisayarı bağırttırıyordum dart yazdığımda

Ben 1660S ile bilgisayarı bağırttırıyordum dart yazdığımda.

Okulda GT750 varken bile çok rahat açıyordu şu an programın gereksimimleri hakkında bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…