Yazılım için gerekli bilgisayar nasıl olmalı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4700mq 3.40ghz
Gt740m 2gb
2x4 1600mhz
Samsung 870 Evo 500gb
Merhaba arkadaşlar, ben 2 sene içerisinde bilgisayarımı değiştirmek istiyorum ve alacağım bilgisayar için birikim yapmaya başlayacağım. Bunun için size almam gereken PC ve fiyatını sormak istiyorum. Öncelikle bu sistem yazılım konusunda iyi olmalı oyun yaparsam iyi tasarımlarda sorun çıkarmayıp hızlı bir diske sahip olmalı ve oyunlarda en azından ortalama bir grafik sunmalı. Bilgisayarın fiyatı da şu anda kesin değil ancak o zamana kadar 14 15k para biriktirebilirim. Biraz daha ekleyip 17k ya kadar çıkabilirim. Sizce sistemim nasıl olmalı? Yorumlar için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, ben 2 sene içerisinde bilgisayarımı değiştirmek istiyorum ve alacağım bilgisayar için birikim yapmaya başlayacağım. Bunun için size almam gereken PC ve fiyatını sormak istiyorum. Öncelikle bu sistem yazılım konusunda iyi olmalı oyun yaparsam iyi tasarımlarda sorun çıkarmayıp hızlı bir diske sahip olmalı ve oyunlarda en azından ortalama bir grafik sunmalı. Bilgisayarın fiyatı da şu anda kesin değil ancak o zamana kadar 14 15k para biriktirebilirim. Biraz daha ekleyip 17k ya kadar çıkabilirim. Sizce sistemim nasıl olmalı? Yorumlar için teşekkürler.

Yani yazılım için MacBook öneriyorum. Ama oyun oynama kısmına gelince biraz sorunlu oluyor.

İşlemci, RAM ve SSD'ye önem vererek model seçimi yapın. 2 seneye birçok yenilik gelecektir fiyatların ne olacağı tahmin edilemez. Önceliğiniz iş ise ekran kartı entegre olan laptoplar işinizi görecektir. Oyun için ek olarak konsola yönebilirsiniz.

Oyun yazacaksan her şeyiyle önemli olması lazım Gaming laptop veya PC'ler yetecektir, öyle başlangıç için ortanın aşası ile bile yaparsın SSD olsun yeter, biraz daha zorlayacağım vbox v.s. kullanacağım diyorsan ortalama işlemci (i5-4210 gibi) ve 8 GB RAM ile olayı kapatırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı