Arkadaşlar yazılım için bir laptop almaya karar verdim HP Victus 15 Gold Computers laptop bu alınır mı? Oynayacağım oyun GTA V sadece bu laptopu alabilirim beni 4-5 yıl götürür mü cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.
Yazılımdan kastınız kodlama ise evet neredeyse dünya üzerindeki her PC yetebilir. Oyun oynamak istiyorsanız o farklı bir konu. 1650 de GTA V'i rahatça açar diye düşünüyorum.
Visual stüdyo gibi yerlerde zaten kod yazmak sistem istemiyor ancak UE5 gibi oyun motorlarında oyun yapacaksanız sistem istiyor yazılımdan kastınızsadece kod ise sorun olmaz.
Yazılımdan kastınız kodlama ise evet neredeyse dünya üzerindeki her PC yetebilir. Oyun oynamak istiyorsanız o farklı bir konu. 1650 de GTA V'i rahatça açar diye düşünüyorum.
Evet kodlama Visual Studio Unity gibi ağır işlerde beni 4-5 yıl götürür mü bu laptop oynasam sadece GTA V oynarım Python HTML CAS JS Java C# C++ Kotlin PHP SQL.
Evet kodlama Visual Studio Unity gibi ağır işlerde beni 4-5 yıl götürür mü bu laptop oynasam sadece GTA V oynarım Python HTML CAS JS Java C# C++ Kotlin PHP SQL.