Yazılım için hangi hazır/toplama bilgisayar daha mantıklı?

busedursun

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba!Photoshop, İllüstratör,Unity,Blender, Unreal engine,Zbrush gibi yazılımlar kullanacağım. Hazır sistem ve ya toplama bilgisayar arıyorum. Aşağıdakiler nasıl sizce uyumlu mu ve işimi görür mü? Hangisini önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum ilgilenen herkese teşekkür ederim. (Eğer buradakiler yetersizse işimi görecek bir toplama ve ya hazır sistem önerirseniz çok mutlu olurum.)

İşlemci
AMD Ryzen 7 5700X İşlemci + GamePower Airbender RGB CPU Hava Soğutucusu

Anakart
MSI B550M-A PRO Gaming Anakart

Ekran Kartı
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT Core Gaming Ekran Kartı

Bellek
Kingston Fury Beast RGB KF432C16BB1A/16 16GB DDR4 3200MHz Gaming Ram

SSD
Adata Legend 700 ALEG-700-512GCS 512GB PCIe NVMe M.2 SSD Disk

Kasa
Cougar MX440 Mesh RGB 750W ATX Mid-Tower Gaming Kasa

@busedursun
Bence götürür ya bilgisayarlar kolay kolay bozulan parçalar değiller. Üstelik yeni parçalar daha dayanıklı. Isı değerlerine dikkat ederseniz, temizliğini yaparsanız, taşırken dikkat ederseniz hiçbir sorun olmaz yıllarca götürür. Performans konusunda da yarı yolda bırakmayacağına inanıyorum. Zaten 3070 en iyi ekran kartının 2-3 tık altı daha üstü piyasada yok.

Son olarak çözünürlüğü 1440p kullanmanızı tavsiye ederim. Yoksa darboğaz sorunuyla karşılaşabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.

@busedursun
Bence götürür ya bilgisayarlar kolay kolay bozulan parçalar değiller. Üstelik yeni parçalar daha dayanıklı. Isı değerlerine dikkat ederseniz, temizliğini yaparsanız, taşırken dikkat ederseniz hiçbir sorun olmaz yıllarca götürür. Performans konusunda da yarı yolda bırakmayacağına inanıyorum. Zaten 3070 en iyi ekran kartının 2-3 tık altı daha üstü piyasada yok.

Son olarak çözünürlüğü 1440p kullanmanızı tavsiye ederim. Yoksa darboğaz sorunuyla karşılaşabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.
Peki teşekkür ederim çok sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı