U Uzaylı adam Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Şu an 8. sınıfım ve yazılımcı olmak istiyorum. Sizce meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi okumalıyım ve önerebileceğiniz lise var mı?
Şu an 8. sınıfım ve yazılımcı olmak istiyorum. Sizce meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi okumalıyım ve önerebileceğiniz lise var mı?
Ronin Algos Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 476 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070Super R7 5800X3D ROG X570 2X16 Corsair Vengeance 3200mHz Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 Uzaylı adam dedi: Şu an 8. sınıfım ve yazılımcı olmak istiyorum. Sizce meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi okumalıyım ve önerebileceğiniz lise var mı? Genişletmek için tıkla... Meslekte okuyup bir kurs ile desteklersen çoğu Anadolu'daki insandan daha fazla para kazanırsın çünkü yazılım okuduğun yere göre değil yapabildiğin şeye göre para kazandırır.
Uzaylı adam dedi: Şu an 8. sınıfım ve yazılımcı olmak istiyorum. Sizce meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi okumalıyım ve önerebileceğiniz lise var mı? Genişletmek için tıkla... Meslekte okuyup bir kurs ile desteklersen çoğu Anadolu'daki insandan daha fazla para kazanırsın çünkü yazılım okuduğun yere göre değil yapabildiğin şeye göre para kazandırır.