Merhaba, yazılım öğrenmek istiyorum. Bütçeme uygun Udemy'de Atıl Samancıoğlu'nun "Veri Bilimi Ve Makine Öğrenmesi" kursunu buldum 350₺. Bazıları bu hocanın ezberci olduğunu söylüyor. Yani yazilimda gelişemezsiniz diyorlar. Bu kursu Alan var mı? Ben alayım mı? Bir kurs daha var aynı fiyata, adı Yazılım Teknolojileri "Sıfırdan Python". Hangisini almalıyım?
Bu kurs özelinde değil de siber güvenlik kursunu almıştım ve anlatışını beğenmediğim için iade ettim. Sıfır birine anlatıyor gibi anlatmıyor. Yabancı kurslara bakabilirsiniz 10 kurs incelediysem 10'unda da yabancıların daha güzel anlattığına şahit oldum.
Bu kurs özelinde değil de siber güvenlik kursunu almıştım ve anlatışını beğenmediğim için iade ettim. Sıfır birine anlatıyor gibi anlatmıyor. Yabancı kurslara bakabilirsiniz 10 kurs incelediysem 10'unda da yabancıların daha güzel anlattığına şahit oldum.
Onu kim dedi bilmiyorum ama temel düzeyde öğrenip bırakacağım diyorsan evet yeterli ama ilerisi için belirli bir İngilizce şart
Karşılaştığın bir hatanın çözümünü Türkçe bulman cok zor, özellikle başlangıç seviyesini geçtiysen.
Onu kim dedi bilmiyorum ama temel düzeyde öğrenip bırakacağım diyorsan evet yeterli ama ilerisi için belirli bir İngilizce şart
Karşılaştığın bir hatanın çözümünü Türkçe bulman cok zor, özellikle başlangıç seviyesini geçtiysen.
Merhaba, yazılım öğrenmek istiyorum. Bütçeme uygun Udemy'de atıl samancıoğlu'nun "veri bilimi ve makine öğrenmesi" kursunu buldum 350₺. Bazıları bu hocanın ezberci olduğunu söylüyor. Yani yazilimda gelişemezsiniz diyorlar. Bu kursu alan var mı? Ben alayım mı? Bir kurs daha var aynı fiyata, adı yazılım teknolojileri "sıfırdan Python". Hangisini almalıyım?
Şimdi hocam siz makine öğrenmesi dediğiniz makine dili anladığım kadarıyla, bu dil Çince gibi bir dil, bu dil yerine ilk başta Python öğrenmeniz, Python gibi bir dilde ustalaştıktan sonra istediğiniz ve gerek duyduğunuz bir dile yönelebilirsiniz.