R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 12 Nisan 2021 #11 Kali Linux yazılım değil, pentesting ile uğraşanlar için geliştiriliyor. Yani kötü bir tercih. Sen Fedora'ya bak.
Kali Linux yazılım değil, pentesting ile uğraşanlar için geliştiriliyor. Yani kötü bir tercih. Sen Fedora'ya bak.
Angels777 Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #12 DDLAO dedi: Arch Linux öneririm. Onda ustalaşırsanız güzel işler çıkarabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkürler, araştıracağım.
DDLAO dedi: Arch Linux öneririm. Onda ustalaşırsanız güzel işler çıkarabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkürler, araştıracağım.
NycroX Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #13 Angels777 dedi: C++ kullanıyorum şu anlık. Genişletmek için tıkla... Kali linux hack toollarıyla ön planda olduğu için size gerek olduğunu sanmıyorum. Bence de windows en mantıklısı şuan
Angels777 dedi: C++ kullanıyorum şu anlık. Genişletmek için tıkla... Kali linux hack toollarıyla ön planda olduğu için size gerek olduğunu sanmıyorum. Bence de windows en mantıklısı şuan