R rzalinihat087 Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum. Uygun fiyatlı kurs veya kitap önerir misiniz? C# öğrenmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
Arkadaşlar yazılım öğrenmek istiyorum. Uygun fiyatlı kurs veya kitap önerir misiniz? C# öğrenmek istiyorum.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 28 Mayıs 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Melih Kurucan Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #3 C# yerine Python ile başlarsanız sizin için daha kolay olabilir.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 28 Mayıs 2022 #4 Adam C# diyor. Biri çıkıp Python diyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adam C# diyor. Biri çıkıp Python diyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 28 Mayıs 2022 #5 Melih Kurucan dedi: C# yerine Python ile başlarsanız sizin için daha kolay olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu şey gibi olmuş, Laptop önerisi isteyene Masaüstü topla demek gibi.
Melih Kurucan dedi: C# yerine Python ile başlarsanız sizin için daha kolay olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu şey gibi olmuş, Laptop önerisi isteyene Masaüstü topla demek gibi.
Melih Kurucan Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #6 249873 dedi: Adam C# diyor. Biri çıkıp Python diyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... peki.
249873 dedi: Adam C# diyor. Biri çıkıp Python diyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... peki.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 28 Mayıs 2022 #7 Melih Kurucan dedi: Dostum C# dili yeni başlayanlar için fazla önerilmez. Genişletmek için tıkla... Tam tersine önerilir. Önerilmese bile sana ne? Adam C# öğrenmek istiyorum diyor, C# hakkında kaynak vereceksin. Ya da cevap yazmayacaksın.
Melih Kurucan dedi: Dostum C# dili yeni başlayanlar için fazla önerilmez. Genişletmek için tıkla... Tam tersine önerilir. Önerilmese bile sana ne? Adam C# öğrenmek istiyorum diyor, C# hakkında kaynak vereceksin. Ya da cevap yazmayacaksın.
Melih Kurucan Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #8 William Crusader dedi: Tam tersine önerilir. Önerilmese bile sana ne? Adam C# öğrenmek istiyorum diyor, C# hakkında kaynak vereceksin. Ya da cevap yazmayacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamamda ne bu gerginlik hatam varsa kusura bakmayın.
William Crusader dedi: Tam tersine önerilir. Önerilmese bile sana ne? Adam C# öğrenmek istiyorum diyor, C# hakkında kaynak vereceksin. Ya da cevap yazmayacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamamda ne bu gerginlik hatam varsa kusura bakmayın.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 28 Mayıs 2022 #9 Melih Kurucan dedi: Tamamda ne bu gerginlik hatam varsa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hatan var. Boşa mesaj kasıp vicdan yapmayın, böyle gibileri çok gördüm ben. Ya sana ne ne ile başlayacaksa başlasın, adam senden dil önerisi istemiyor ki. Dili öğrenebileceği kaynak istiyor. Hay Allah'ım delireceğim.
Melih Kurucan dedi: Tamamda ne bu gerginlik hatam varsa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hatan var. Boşa mesaj kasıp vicdan yapmayın, böyle gibileri çok gördüm ben. Ya sana ne ne ile başlayacaksa başlasın, adam senden dil önerisi istemiyor ki. Dili öğrenebileceği kaynak istiyor. Hay Allah'ım delireceğim.
ikiikiyedi Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 28 Mayıs 2022 #10 Abi neden muhtemelen herhangi bi kodlama dili bilmeyen kişiler anlıyomuş gibi gözükmek için "python başla knk" diyor ? bilmiyonuz susun bari
Abi neden muhtemelen herhangi bi kodlama dili bilmeyen kişiler anlıyomuş gibi gözükmek için "python başla knk" diyor ? bilmiyonuz susun bari