Yazılım için klavye önerisi

korhean

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Normalde oyunlarda vs. W75 kullanıcısıyım fakat yazılım için hiç uygun bir klavye değil, dolayısıyla yazılım için yanına uygun fiyatlı güzel bir şey düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Hocam yazılım için en güzel Logitech bluetooth klavyeleri kullanılıyor. Size tam boy mu gerekiyor? Eğer gerkemiyorsa şu modeli öneririm. Yazılımıyla birlikte F tuşlarına bir çok kısayol ayarlanabiliyor.

Ben de MX serisine geçmeden önce kullandım ve çok memnundum.

Hocam yazılım için en güzel Logitech bluetooth klavyeleri kullanılıyor. Size tam boy mu gerekiyor? Eğer gerkemiyorsa şu modeli öneririm. Yazılımıyla birlikte F tuşlarına bir çok kısayol ayarlanabiliyor.

Tam boy ve İngilizce olması lazım.

Hocam yazılım için en güzel Logitech Bluetooth klavyeleri kullanılıyor. Size tam boy mu gerekiyor? Eğer gerkemiyorsa şu modeli öneririm. Yazılımıyla birlikte F tuşlarına birçok kısayol ayarlanabiliyor.

K380 gördüm fakat çok hoşuma gitmedi daha magic keyboard tarzı olursa daha iyi olur gibi.

Max 1-1.5k çıkmayı düşünüyorum hocam zaten şu an W75 işimi fazlasıyla görüyor sadece yazılım için alacağım.

İngilizce değil ama bu da tam boy ve gayet kullanışlı bir klavyedir. Ayrıca tuş aydınlatması olması da çok iyi bir olay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı