Yazılım için kurs programı önerisi

XXVII

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3050/i5 11400/8gb ram(8x1)/512gb m2 ssd/Asus TUF gaming F15 laptop standart tasarımı
Meslek
Serbest Oyun geliştiricisi
Merhaba, şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim. Yakın zamanda bir akrabamdan yazılım merakıma yönelik beni fonlayacaklarına dair vaat aldım. Şu anda yapay zeka, arama motorları ve forumlar arayıcılığı ile bilgi toplamaya çalışıyorum. Tüm programı 80 bin Türk lirası civarında olan kurslara bakıyorum. Yeterli İngilizcem olduğundan yabancı kaynakları da önerebilirsiniz. Bir Bootcamp'den genel beklentim rehberlik/koçluk, proje üzerinden öğrenme ve gelecekte iş edinebilmem için referans. Freecodecamp'i zaten biliyorum ve evet çok iyi bir bedava seçenek ama işi ustasından öğrenmek istiyorum.

Yazılım üzerine yoğunsanız;
Udemy, YouTube.
Siber Güvenlik üzerine yoğunsanız;
TryHackMe.

Yazılım üzerine yoğunsanız;
Udemy, YouTube.
Siber Güvenlik üzerine yoğunsanız;
TryHackMe.
Teşekkür ederim. Aslında daha çok dershane tadında olanlara bakıyordum ama TryHackMe'yi ilk defa duydum. Bakacağım.

Kesinlikle Linux, Windows kullanımlarınızda ve yazılım gelişiminize faydalı olacaktır.
Aslında Linux konusu açılmışken, bu yıl boyunca defalarca Fedora, Arch (ve alt dağıtımcısı olan Garuda) ve Ubuntu gibi distroları denedim. Tek sorunsuz deneyimim Arch'da idi ama her defasında driverların kurulmaması ya da oynadığım oyunlarda bilgisayarın kendisini sınırlamayıp ekran kartını yakmasından korkup windows'a geri döndüm. Asus TUF F15 laptop kullanıyorum. 3050RTX ekran kartı ve Intel i5 11400H var. Sence Linux kullanmalı mıyım? Kullanmalıysam oyun ve iş için en dengelisi hangisi olur?

(Fedora'yı şahsen elerdim çünkü kablolu veya kablosuz internete bağlandığımda sınırlı bağlantı uyarısı alıp internete bağlanamıyordum.)

Linux, hayatımda gördüğüm en özgür, en kişiselleştirilebilir, en kullanıcı odaklı yazılımları barındıran bir distro deposu.

Linux'u tabii ki kullanabilirsiniz ancak Windows kadar kolay olmayacak. Sürücü ve oyun konusunda Pop!_OS kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…