Yazılım için laptop önerisi

Bütçe
25000

dwooy

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

Bütçen nedir ve ne tür işlerde kullanacaksın?

Hangi üniversite acaba? Merak ettim.

Eğer taşınabilirlik, uzun pil ömrü ve Apple ekosistemi ile uyumlu bir cihaz istiyorsanız, MacBook Air M1 ideal bir seçim olabilir. Özellikle, M1 çipin performansı ve macOS’un yazılım geliştirme için sunduğu avantajlar göz önünde bulundurulmalı.

Ancak, daha büyük bir ekran, daha fazla RAM ve depolama alanı ile daha fazla çoklu görev performansı sunan bir cihaz istiyorsanız, Huawei MateBook D16 sizin için daha uygun olabilir.

Windows platformunun getirdiği uyumluluk avantajları da yazılım dersleri için önemli olabilir.
Apple'da Kullanacağınız çoğu IDE paralı olabilir veya uyumlu olmayabilir.

Hangi üniversite acaba? Merak ettim.
Merhaba, Fenerbahçe Üniversitesi.

Evdeki sistemimden Windows platformunda ihtiyacım olan her şeyi karşılayabileceğimi düşünüp seçimimi macbook’tan yana kullanacağım sanırsam. Teşekkür ederim.

Merhaba,

Bütçen nedir ve ne tür işlerde kullanacaksın?
Merhaba bütçem 15-25k arası. Sadece derslerde ve okul içerisinde kullanacağım. Evde halihazırda bir masaüstü sistemim var. İşletim sistemi çeşitliliği açısından macbook daha uygun olur diye düşünüyorum. C++ , Visual Studio, Java, photoshop gibi yazılımları kullanıyormuşuz genellikle.

Son düzenleme:
yazılım için mac alacaksanız hemen atlamayın, özellikle görsel programlama vs gibi derslerde macte olmayan uygulamalar kullanılıyor okulda; evdeki sisteminizin yeterli olduğuna inanıyorsanız maci tercih edin

yazılım için mac alacaksanız hemen atlamayın, özellikle görsel programlama vs gibi derslerde macte olmayan uygulamalar kullanılıyor okulda; evdeki sisteminizin yeterli olduğuna inanıyorsanız maci tercih edin
Evde 16gb ram 14400f 4070s sistem var yeterli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…