The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 23 Nisan 2022 #11 350070 dedi: Hangi işletim sistemi işini görüyorsa onu kullan. Belli olmaz dengeler değişir ve herkes GNU/Linux'a geçebilir. @Auslandisch ben sana detayları yazdım. Genişletmek için tıkla... 425337 dedi: distrotest.net'de işini görür test için. Genişletmek için tıkla... Kernelginar dedi: DistroWatch sitesine girip dağıtımlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... uykuda dedi: İkisi de olur. VS Code kullanacaksanız Windows kurulabilir. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler. Teker teker test edip hoşuma gideni kullanacağım.
350070 dedi: Hangi işletim sistemi işini görüyorsa onu kullan. Belli olmaz dengeler değişir ve herkes GNU/Linux'a geçebilir. @Auslandisch ben sana detayları yazdım. Genişletmek için tıkla... 425337 dedi: distrotest.net'de işini görür test için. Genişletmek için tıkla... Kernelginar dedi: DistroWatch sitesine girip dağıtımlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... uykuda dedi: İkisi de olur. VS Code kullanacaksanız Windows kurulabilir. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler. Teker teker test edip hoşuma gideni kullanacağım.