Yazılım için M2 MacBook alınır mı?

MacBook ekranı TN olmadığı için problem yok. Bahsettiğim şey IPS ile Oled ekranda göz sağlığı açısından çok bir fark yok.
 
Eğer M.2 alacaksanız en az 16/512 alın aksi halde m1'den daha kötü performans veriyor. Ayrıca ağır yükte M2 Air kasaları throttle yapıyor.
 
CEO değilsen hiç bir apple ürününü kullanmamalısın bana göre.
 
Kardeşim uzatma artık bende yazılım ile ilgileniyorum. 5 saat boyunca TN panele baktığımda oldu 5 saat boyunca IPS ekrana baktığımda oldu. Nasıl farklar olduğunun farkındayım.
Kardeş demekki adam akıllı ilgilenmemişsin yazılımla ondan böyle konuşuyorsun. Kafana göre. Tek bir cevap daha yazmayacağım sana. Hadi eyvallah.
 
Kardeş demekki adam akıllı ilgilenmemişsin yazılımla ondan böyle konuşuyorsun. Kafana göre. Tek bir cevap daha yazmayacağım sana. Hadi eyvallah.
Gülmekten IPS panelli laptopumu yedim.
Lütfen boş konuşmayın yazılım dediğiniz şey belirli algoritma üzerinde yazılan kodlara denir. Ben photoshop ile uğraşmıyorum o yüzden ekran ile işim yok. Eğer siz yazılım ile ilgilenirseniz özellikle OLED ekranlı bir laptop alın. İyi sosyaller dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…