Yazılım için Mac mi Windows mu?

Hocam dediğim gibi MacBook'larda RAM ve depolama alanı fiyatları çok yüksek bu bütçeye en düşük seviyesini alabilirsiniz. Eğer boyutu yüksek uygulama yapmayı düşünüyorsan, render falan atacaksan tavsiye etmiyorum. Neticede telefon işlemcisi kullanıyor.

Amazon.com.tr Çoğu kişi beğenmeyecek çünkü 4050'li laptop öneriyorum, fiyatı 40k ama N11 gibi sitelerde 31e var benim tavsiyem Amazon gibi sağlam yerlerden alman. Onun haricinde bu bütçe bende olsa F/P yerine malzeme kalitesine yönelirdim eğer 4K oyun oynayıp 0.1msde render alma fantezin yoksa.

Oyunla alakalı bir sıkıntım yok çok oynamamayı düşünüyorum ama bilgisayar mühendisliğinde render alınmıyor diye biliyorum. Yani ekran kartı aşırı önemli değil benim için. Gamer laptoplarında fan sesi ve şarj konusu beni tedirgin ediyor ama evet msin bu ürününü ben de araştırıyordum. O zaman ekran kartından kısıp asus(iyi diye duydum) veya msi mı alayım? Bazen iyi bir bilgisayar buluyorum ya ddr4 oluyor ya da ekran kartı kapasitesi 6 oluyor bunlar göz ardı edilebilir mi?

Pek bir bilgim yok hocam malzeme kalitesi için detaylı araştırma yapmalısınız ve paneller için. Hem kronik sorunları var mı oda belli değil ben MSI önerdim çünkü genellikle iyi yapıyor ama başka serisinde 4060'lı kartı 30k ya çıkarmış belki malzemeden kısmıştır.

Tamamdır teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…