Yazılım için MacBook alınır mı?

Dediğim gibi web ve mobil uygulama alanını düşünüyorum.
O zaman apple m1 alın geçin, şu an benim gördüğüm eksiklik android emülatörü çalıştırmıyordu. Muhtemelen onu yakında çözerler yada çözmüşlerdir.

Pro ile air arasında fark bulunmuyor, havalı olacağım demezseniz air alabilirsiniz.

Ancak kesinlikle 16gb ram'li olanı almalısınız. Benim mac mini 17-18 gb ram kullanımı yapıyor.

8 GB alırsanız kesinlikle sorun oluyor, ben iade ettim.

Hocam adını unuttuğum sey umurumda degil açıkçası kullanacigimida sanmiyorum sadece fan icin. Airde ısınma sorunu oluyor diyenler vardi.

Hocam adını unuttuğum sey umurumda degil açıkçası kullanacigimida sanmiyorum sadece fan icin. Airde ısınma sorunu oluyor diyenler vardi.
Air kullanmadım ama ısınma sorunu olacağını sanmıyorum. Fansız olmasınında bazı avantajları var, temizlik gerekmeyecek, ilk günkü performansını olabildiğince koruyacak.

bende 2015 kasa macbook retina pro var,sanirsam yazin 60-70 derece arasinda gidip geliyo. m1 islemcili olani hic kullanmadim ama eminim ki bundan daha iyidir. bide yerinizde olsam mac alip macos'ta kullanmak yerine bir linux dagitimi tercih ederim. macos ogrenmek yerine linux ogrenmek daha isinize yarayabilir belki bilmiyorum.

Hocam linux ne gibi artilar sağlayabilir bana

hocam bence linux macostan hem daha rahat hem de daha kolay. zaten yazilim yapicakmissin yazilim dunyasi genelde aldigi bilgisayari isletim sistemini kullanmaz.
Tamam hocam teşekkür ederim.
Arkadaslar ben buna nasıl bir hub alayım var mi bir öneriniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…