Yazılım için meslek mi Anadolu mu seçilmeli?

Ghostedb

Femtopat
Daha fazla  
Yazılım olarak Python'da temelim var. Hangi lise türünü seçmeliyim?

Üniversite düşünüyorsan Anadolu liseleri daha iyi. Yanlış anlaşılmasın ama meslek lisesine genellikle tembel öğrenciler gidiyor. Dolayısıyla hocaların pek ilgilendiğini sanmıyorum.
Arkadaşlarım meslek lisesine git diyor ailem ise Anadolu'ya git diyor.

Her yerde aynı değil liseden liseye değişir.

İstisnalar kaideyi bozmuyor maalesef.

Doğru söylüyorsun. Meslek lisesinde CS 1.6 oynuyorduk hocalar salıyordu.

İşte, olmuyor. Genellemesi sorumsuz kişiler gidiyor. Elbette iyi olanlar var ama çoğu kötü.

Arkadaşlarım meslek lisesine git diyor ailem ise Anadolu'ya git diyor.
Benim tavsiyem Anadolu. Üniversite düşünürsen meslek lisesinde bir şey bekleme.

Liseden sonra mesleğe atılmak için lise üniversite okumak için anadolu. Çünkü meslek liselerinde doğru düzgün bir ders anlatımı yok. Dolayısıyla sizin ekstra çalışmanız gerekiyor.

Dostum bir abin olarak tavsiyem meslek liselerinden uzak dur. Kendim bizzat galata mesleki ve teknik Anadolu lisesine başlamıştım seneler önce yazılım alanındaydık ve sana şu kadarını söyleyeyim bildiğini bile unutursun, sosyal ilişkilerin bozulur ve böyle bir üniversiteye falan geçtiğinde kızlarla iletişim kuramazsın çünkü 4 sene boyunca tek gördüğün erkektir. Neyse ki ben zamanında akıllılık edip Anadolu'ya geçmiştim meslekten ve emin ol ne kadar kötü bir eğitim sisteminede sahip olsak gerçek eğitimle Anadolu'da karşılaşmıştım meslek liseleri kesinlikle sosyalizm gibidir fikirde iyi gerçekte çöptür o yüzden rica ediyorum Anadolu lisesine git. Ben her ne kadar yanlıştan erken dönsemde onun yaşattığı kayıp yüzünden 2 senedir mezuna kalıp yks çalışıyorum sen kendine bu kötülüğü yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…