Yazılım için monitör önerisi

Bütçe
4-6k

LeafSonic22

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yazılım işleri için MacBook Air ile kullanmalık bir monitör bakıyorum. Çok bilgim olmadığı için bilgili arkadaşların yardımını almak istedim. Aradığım birkaç özellik var:
1- Type-C bağlantısı.
2- pivot (en kötü yükseklik ayarı)
3- 23-25 inch arası.

Bütçe olarak 4-6k arası olabilir. Şu modeli buldum 100Hz'miş:
Ama arkadaşım ileride PS5 falan alırsan oyun da oynarsın diyerek en kötü 120 Hz almamı söylüyor. Ne önerirsiniz? AOC markası iyi midir?

AOC iyi hoşta... Model meçhul. Kaliteli mi, değil mi? Belli değil yani, bir incelemesi ve testi yok. Bir tek 6 bit doğal rengi varmış, günümüzde 8 bit doğal olmayan monitörler direk eleniyor.

Şahsen normal bir monitör alıp, Type-C to DP çeviricisi kullanın derim.
Şu tarz.

Şu tarz ise bir pivot ayağı alabilirsiniz birde:

Ama direk pivot olacaksa bu: (Type-C yok, çevirici öneriyorum.)

Pivotsuz olarak bu var: (Type-C yok, çevirici öneriyorum.)

Birde bu: (Type-C yok, çevirici öneriyorum.)

Çok teşekkürler hocam attığınız gigabyte modeli hoşuma gitti. Ne kadar direkt type-c çıkışı isteesem de sanırım direkt olarak type-c çıkışı olan fazla model yok.

Çok teşekkürler hocam attığınız gigabyte modeli hoşuma gitti. Ne kadar direkt type-c çıkışı isteesem de sanırım direkt olarak type-c çıkışı olan fazla model yok.
Genellikle "ofis" veya taşınabilir cihazlarda oluyor. Gene bazı modellerde olsada dediğim gibi bizim önerdiğimiz modeller, belli aletlerle değerleri ölçülmüş ve iyi sonuçlar verenler oluyor.

Anlamanız için örnek:
Firma "1000:1 kontrast var." yazıyor ama aldığınız monitör gerçekte kaç o meçhul. Belki 800:1 belki 1500:1?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…