Merhaba, yazılım işleri için MacBook Air ile kullanmalık bir monitör bakıyorum. Çok bilgim olmadığı için bilgili arkadaşların yardımını almak istedim. Aradığım birkaç özellik var:
1- Type-C bağlantısı.
2- pivot (en kötü yükseklik ayarı)
3- 23-25 inch arası.
Bütçe olarak 4-6k arası olabilir. Şu modeli buldum 100Hz'miş:
Merhaba, yazılım işleri için MacBook Air ile kullanmalık bir monitör bakıyorum. Çok bilgim olmadığı için bilgili arkadaşların yardımını almak istedim. Aradığım birkaç özellik var:
1- Type-C bağlantısı.
2- pivot (en kötü yükseklik ayarı)
3- 23-25 inch arası.
Bütçe olarak 4-6k arası olabilir. Şu modeli buldum 100Hz'miş:
AOC iyi hoşta... Model meçhul. Kaliteli mi, değil mi? Belli değil yani, bir incelemesi ve testi yok. Bir tek 6 bit doğal rengi varmış, günümüzde 8 bit doğal olmayan monitörler direk eleniyor.
Şahsen normal bir monitör alıp, Type-C to DP çeviricisi kullanın derim.
Çok teşekkürler hocam attığınız gigabyte modeli hoşuma gitti. Ne kadar direkt type-c çıkışı isteesem de sanırım direkt olarak type-c çıkışı olan fazla model yok.
Çok teşekkürler hocam attığınız gigabyte modeli hoşuma gitti. Ne kadar direkt type-c çıkışı isteesem de sanırım direkt olarak type-c çıkışı olan fazla model yok.
Genellikle "ofis" veya taşınabilir cihazlarda oluyor. Gene bazı modellerde olsada dediğim gibi bizim önerdiğimiz modeller, belli aletlerle değerleri ölçülmüş ve iyi sonuçlar verenler oluyor.