Yazılım için monitör yerine TV kullanmak mantıklı mıdır?

Bütçe
1500
Ben hiç hatırlamıyorum LG'nin o boyutta televizyonlarını.. olabilir belki.
https://www.hepsiburada.com/lg-32lq...RLWAg9CGi9zfM0NlH_oaAhGUEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Direkt Google'da en üstte çıkan LG televizyonuydu Bende bilmiyordum A101 televizyonları dışında bu boyutta televizyonların halen üretildiğini.
@Lolbagımlısıasosyal Alınır hocam ya monitör fiyatları deli gibi olmuş diğer her şey gibi onun için iyi bir alternatif olur derim şahsi olarak.

Ben hiç hatırlamıyorum LG'nin o boyutta televizyonlarını.. olabilir belki.

Hocam anladığım kadarıyla hem monitör hali hemde tv hali var heralde. Veya başlık hatası mı bilmiyorum.

Bunlar o kadar saçma ürünler ki, ne olduklarını onlar bile bilmiyor. Biraz büyük ekranım olsun ama en dandiğinden olsun kafasındalar. Ama para yoksa alınır yani, amaçları da o..

1366 x 768 çözünürlükle monitör olması imkansız o mesafede kullanıcının göz sağlığını katleder ama yazlıkta televizyon olarak veya mutfak televizyonu olarak kullanılabilir izlenir, rahat olur, yer kaplamaz vs. Ailemin evimde HD Ready (saçma bir çözünürlük boyutu tam ezberimde değil) 28 Inch (72 ekran) bir televizyon var mutfakta örneklendirmem gerekirse ki eski bir TV, ülkeye LED ekranların yenice girdiği alınmaya başlandığı dönemlerden kalma halen çalıştığı içinde depoda kalmaması için böyle bir çözüm bulmuştuk.

Bunlar o kadar saçma ürünler ki, ne olduklarını onlar bile bilmiyor. Biraz büyük ekranım olsun ama en dandiğinden olsun kafasındalar. Ama para yoksa alınır yani, amaçları da o..
Bana eski malzeme değerlendirmesi gibi geldi daha çok çünkü üzerlerindeki teknolojik özellik vs cidden bundan rahat 10 yıl öncesindeki ucuz TV'lerin standartları gibi.

Bana eski malzeme değerlendirmesi gibi geldi daha çok çünkü üzerlerindeki teknolojik özellik vs cidden bundan rahat 10 yıl öncesindeki ucuz TV'lerin standartları gibi.
Haklısın. Bunlar hani Afrikalılarda 32" kullanmasın mı sorusuna yanıt olarak yapılmış cihazlar.

Haklısın. Bunlar hani Afrikalılarda 32" kullanmasın mı sorusuna yanıt olarak yapılmış cihazlar.
Aynısını Apple yapınca kimse eleştirmiyordu ama (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…