Yazılım için PC tavsiyesi

ömer1201

Picopat
Daha fazla  
Yaz bitikten sonra yazılıma başlamak istiyorum. Sizce nasıl bilgisayar almalıyım, pek anlamıyorum.

Herhangi bir bilgisayar öğrenmek için yeterli bütçene uygun bir bilgisayar al.

Yaz bitikten sonra yazılıma başlamak istiyorum. Sizce nasıl bilgisayar almalıyım, pek anlamıyorum.
hangi yazılım diline başlayacaksınız o önemli mesela python ile c++ arasında sistem farkı var

Bütçeniz ve ne yapmak istediğiniz önemli. 2008 yılından kalma 2 GB RAM'li laptopumda bile programlama yapabilirim bir noktaya kadar.

Hangi yazılım diline başlayacaksınız o önemli mesela Python ile C++ arasında sistem farkı var.

Bütçesine göre alması daha uygun olmaz mı gitar çalmaya yeni başlayacak biri gidip Fender almamalı benim görüşümce.

şimdilik python düşünüyorum ama ilerde ne olur bilmem

Bütçen nedir? Ve masaüstü mü laptop mu arıyorsun? 2.el olur mu?

masaüstü 2. el pek güven vermiyo şahsen bütçede 20 25 bin

Hazır sistemleri takip etmiyorum ama en kötü ihtimalde bile R5 5600'lü ve RTX 4060'lı hazır sistem alınır bu bütçede. Başlangıç için tüm işini fazlasıyla görür istediğin oyunu da oynarsın. Sinerji-İtopya-Vatan-Gaming Gen TR-İncehesap gibi sitelerde hazır sistem kovalamak lazım.

teşekkürler knk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…