forBRAVE Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #1 Liseyi bitirdikten sonra yazılım için okul okuyacağım. Sizce o zamana kadar kendimi geliştirmek için pch v5.1 alınır mı?
Liseyi bitirdikten sonra yazılım için okul okuyacağım. Sizce o zamana kadar kendimi geliştirmek için pch v5.1 alınır mı?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 829 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu sistemdenmi bahsediyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu sistemdenmi bahsediyorsunuz.
S songokce Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 156 11 Ekim 2023 #3 Alınır. Oyun geliştirmek gibi bir şey düşünmüyorsan. Yazılım temellerini öğreneceksen işini fazlasıyla görür.
Alınır. Oyun geliştirmek gibi bir şey düşünmüyorsan. Yazılım temellerini öğreneceksen işini fazlasıyla görür.
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 829 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #4 Yazılım için alınır.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.417 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #5 forBRAVE dedi: Liseyi bitirdikten sonra yazılım için okul okuyacağım. Sizce o zamana kadar kendimi geliştirmek için pch v5.1 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım olayı eğer arkadaşların attığı videodaki PC'yi kastediyorsanız sizi en az 4 yıl idare eder, bütün oyunları o PC oynatır.
forBRAVE dedi: Liseyi bitirdikten sonra yazılım için okul okuyacağım. Sizce o zamana kadar kendimi geliştirmek için pch v5.1 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım olayı eğer arkadaşların attığı videodaki PC'yi kastediyorsanız sizi en az 4 yıl idare eder, bütün oyunları o PC oynatır.
forBRAVE Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #6 Teşekkürler
S songokce Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 156 11 Ekim 2023 #7 Bütçen varsa işlemciyi 5600'e yükseltmeyi değerlendirebilirsin
sagolasin Zeptopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 17 11 Ekim 2023 #8 Alabildin mi kardeşim ya stok saniyesinde tükendi
forBRAVE Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #9 Yok sepete eklendi diyor sepete git dediğinde yok oluyordu 2 kez aynısı oldu
A Aberdeen Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #10 forBRAVE dedi: Yok sepete eklendi diyor sepete git dediğinde yok oluyordu 2 kez aynısı oldu Genişletmek için tıkla... Bende pc başında sayfayı yenileyip duruyordum 1 saniyede nasıl tükendi anlamıyorum. Kurmaca bence
forBRAVE dedi: Yok sepete eklendi diyor sepete git dediğinde yok oluyordu 2 kez aynısı oldu Genişletmek için tıkla... Bende pc başında sayfayı yenileyip duruyordum 1 saniyede nasıl tükendi anlamıyorum. Kurmaca bence