Yazılım için Ryzen 9070XT mi RTX 5070 mi?

ir0xy

Centipat
Daha fazla  
Yazılımla ilgileniyorum; Python, Java ve C dillerinde 15 yaşındayım. En az 5 yıl değiştirmeyeceğim bir ekran kartına ihtiyacım var. Aynı zamanda oyunda oynuyorum. RX 9070 XT mi daha mantıklı, yoksa RTX 5070 mi? Fiyatlarını birbirine çok yakın buldum.

Profesyonel işler için 5070 her türlü daha iyi olur.

GT 210 bile yeter yazılım için ama bence RTX 5070 al.

Nvidia her zaman profesyonel işlerde daha öndedir.

Yani hayalim almayada yapay zeka alanında Master yapmak ama 2-3 yıl içinde yapay zeka alanında çok ciddi bir şey yapacağımı zannetmiyorum.

NVIDIA her zaman profesyonel işlerde daha öndedir.

Yani benim bildiğim NVIDIA'nın önde olduğu kısım CUDA ama CUDA gereken yerlerde Ryzen NVIDIA'ya kıyasla çok mu fark eder.

Farkeder hocam. Nvidia teknolojisi denilen bir şey var. 9070XT daha uygun olabilir ancak sizin durumunuzda ben Nvidia tarafını seçerdim.

Oyun için 9070 XT bayağı önde ama 5070 de yazılım yapay zeka olarak önde yani 5070 Ti'a çıkamıyorsanız mecbur 5070 alacaksınız.

İkisi de çok iyi kartlar ama RTX 5070 daha iyi olur bence çünkü NVIDIA kartları daha çok öneriliyor yazılım işlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…