A alpha_kayrox Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Merhaba ben yazılımcı olmak ve editörlük yapmak istiyorum. Bana hazır bilgisayar örneği verir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba ben yazılımcı olmak ve editörlük yapmak istiyorum. Bana hazır bilgisayar örneği verir misiniz? Teşekkürler.
videocu Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 242 14 Aralık 2024 #2 Masaüstümü ? Laptop mu ? Yazılım ne yazılımı ? İos ve Swift ile yazılım yapacaksanız MAC önermek daha mantıklıdır.
Masaüstümü ? Laptop mu ? Yazılım ne yazılımı ? İos ve Swift ile yazılım yapacaksanız MAC önermek daha mantıklıdır.
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #3 Masaüstü mü laptop mu? Bütçeniz maksimum nedir?
A alpha_kayrox Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 alpha_kayrox dedi: Merhaba ben yazılımcı olmak ve editörlük yapmak istiyorum bana hazır bilgisayar örneği verir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... videocu dedi: Masaüstü mü? Laptop mu? Yazılım ne yazılı mı? iOS ve Swift ile yazılım yapacaksanız Mac önermek daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... Masaüstü yazılım şu an ön planda değil belirtmeyi unutmuşum. Editörlük daha ön planda. LorrieNN dedi: Masaüstü mü laptop mu? Bütçeniz maksimum nedir? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Bütçe maksimum 30 bin TL.
alpha_kayrox dedi: Merhaba ben yazılımcı olmak ve editörlük yapmak istiyorum bana hazır bilgisayar örneği verir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... videocu dedi: Masaüstü mü? Laptop mu? Yazılım ne yazılı mı? iOS ve Swift ile yazılım yapacaksanız Mac önermek daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... Masaüstü yazılım şu an ön planda değil belirtmeyi unutmuşum. Editörlük daha ön planda. LorrieNN dedi: Masaüstü mü laptop mu? Bütçeniz maksimum nedir? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Bütçe maksimum 30 bin TL.
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 14 Aralık 2024 #5 alpha_kayrox dedi: Masaüstü yazılım şu an ön planda değil belirtmeyi unutmuşum. Editörlük daha ön planda. Masaüstü. Bütçe maksimum 30 bin TL. Genişletmek için tıkla... Grafikle çalışacak mısınız? Render pix gibi ihtiyaçlarınız var mı?
alpha_kayrox dedi: Masaüstü yazılım şu an ön planda değil belirtmeyi unutmuşum. Editörlük daha ön planda. Masaüstü. Bütçe maksimum 30 bin TL. Genişletmek için tıkla... Grafikle çalışacak mısınız? Render pix gibi ihtiyaçlarınız var mı?
A alpha_kayrox Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #6 babylon dedi: Grafikle çalışacak mısınız? Render pix gibi ihtiyaçlarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yani ben video editlemeyi düşünüyorum rendera ihtiyacım varmı tam bilmiyorum
babylon dedi: Grafikle çalışacak mısınız? Render pix gibi ihtiyaçlarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yani ben video editlemeyi düşünüyorum rendera ihtiyacım varmı tam bilmiyorum
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #7 RAM'i 140 TL farkla Kingston seçin. PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr
RAM'i 140 TL farkla Kingston seçin. PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr
A alpha_kayrox Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #8 LorrieNN dedi: RAM'i 140 TL farkla Kingston seçin. PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
LorrieNN dedi: RAM'i 140 TL farkla Kingston seçin. PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2024 #9 alpha_kayrox dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu sistem monitörsüz. 30K bütçeniz monitör hariç değil mi?
alpha_kayrox dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu sistem monitörsüz. 30K bütçeniz monitör hariç değil mi?
A alpha_kayrox Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #10 LorrieNN dedi: Yalnız bu sistem monitörsüz. 30k bütçeniz monitör hariç değil m Genişletmek için tıkla... Evet. LorrieNN dedi: Yalnız bu sistem monitörsüz. 30k bütçeniz monitör hariç değil mi? Genişletmek için tıkla... Yalnız bu sisteme uygun monitör öneriniz varsa sevinirim.
LorrieNN dedi: Yalnız bu sistem monitörsüz. 30k bütçeniz monitör hariç değil m Genişletmek için tıkla... Evet. LorrieNN dedi: Yalnız bu sistem monitörsüz. 30k bütçeniz monitör hariç değil mi? Genişletmek için tıkla... Yalnız bu sisteme uygun monitör öneriniz varsa sevinirim.