Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 24 Nisan 2023 #1 Eleştirmek için söylemiyorum. Her yazılımı MacOS'ta yazabiliyorlar mı? Meslea .Net uygulamalarını MacOS'ta nasıl yazıyorlar? C# gibi dilleri.
Eleştirmek için söylemiyorum. Her yazılımı MacOS'ta yazabiliyorlar mı? Meslea .Net uygulamalarını MacOS'ta nasıl yazıyorlar? C# gibi dilleri.
BartuP Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 750 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #2 Dubreuil dedi: Eleştirmek için söylemiyorum. Her yazılımı MacOS'ta yazabiliyorlar mı? Meslea .Net uygulamalarını MacOS'ta nasıl yazıyorlar? C# gibi dilleri. Genişletmek için tıkla... Daha sade.
Dubreuil dedi: Eleştirmek için söylemiyorum. Her yazılımı MacOS'ta yazabiliyorlar mı? Meslea .Net uygulamalarını MacOS'ta nasıl yazıyorlar? C# gibi dilleri. Genişletmek için tıkla... Daha sade.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 24 Nisan 2023 #3 Operating systems for software development worldwide 2023| Statista Most software developers worldwide report the use of Windows operating system as their preferred development environment, as of 2021. www.statista.com Stack Overflow Developer Survey 2019 Nearly 90,000 took this comprehensive, annual survey of people who code. Demographics. Most loved, dreaded and wanted technologies. Salary and careers. insights.stackoverflow.com
Operating systems for software development worldwide 2023| Statista Most software developers worldwide report the use of Windows operating system as their preferred development environment, as of 2021. www.statista.com Stack Overflow Developer Survey 2019 Nearly 90,000 took this comprehensive, annual survey of people who code. Demographics. Most loved, dreaded and wanted technologies. Salary and careers. insights.stackoverflow.com
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 24 Nisan 2023 #4 Verimliliği yüksek, arayüz hatası çok daha az.
4 481374 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 529 Çözümler 1 24 Nisan 2023 #5 Oyun oynanmayacaksa ve bütçe varsa zaten macOS daha mantıklı. Yazılımla uğraşanlar daha çok kullanıyor bu yüzden.
Oyun oynanmayacaksa ve bütçe varsa zaten macOS daha mantıklı. Yazılımla uğraşanlar daha çok kullanıyor bu yüzden.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 24 Nisan 2023 #6 BAU yazılımdan bir hocaya sormuştum bunu Windows hatalarından sıkılmış ve daha sade daha sorunsuz bir işletim sistemi olduğunu söylemişti.
BAU yazılımdan bir hocaya sormuştum bunu Windows hatalarından sıkılmış ve daha sade daha sorunsuz bir işletim sistemi olduğunu söylemişti.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 24 Nisan 2023 #7 Mono C# ile eski Framework'leri yazarlar. Net 6.0 ve üzeri de bir çok platformda kullanılabiliyor. Eğer Apple ekosistemine yazılım üretilmeyecekse yazılım için Linux da daha güzel. Para baymaya gerek yok yazılım için.
Mono C# ile eski Framework'leri yazarlar. Net 6.0 ve üzeri de bir çok platformda kullanılabiliyor. Eğer Apple ekosistemine yazılım üretilmeyecekse yazılım için Linux da daha güzel. Para baymaya gerek yok yazılım için.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.969 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #8 481374 dedi: Oyun oynanmayacaksa ve bütçe varsa zaten macOS daha mantıklı. Yazılımla uğraşanlar daha çok kullanıyor bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Onu soruyor zaten. Neden daha mantıklı diye.
481374 dedi: Oyun oynanmayacaksa ve bütçe varsa zaten macOS daha mantıklı. Yazılımla uğraşanlar daha çok kullanıyor bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Onu soruyor zaten. Neden daha mantıklı diye.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 24 Nisan 2023 #9 481374 dedi: Oyun oynanmayacaksa ve bütçe varsa zaten macOS daha mantıklı. Yazılımla uğraşanlar daha çok kullanıyor bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Peki demek istediğim hiç program eksiği falan çekiliyor mu? Sonuçta C# yazmak istesek yazabilir miyiz? .Net Framework'leri sadece Windows'ta çalışıyor. Karşıt Madde dedi: Mono C# ile eski Framework'leri yazarlar. Net 6.0 ve üzeri de bir çok platformda kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani macos içinde yüklenebiliyor mu ?
481374 dedi: Oyun oynanmayacaksa ve bütçe varsa zaten macOS daha mantıklı. Yazılımla uğraşanlar daha çok kullanıyor bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Peki demek istediğim hiç program eksiği falan çekiliyor mu? Sonuçta C# yazmak istesek yazabilir miyiz? .Net Framework'leri sadece Windows'ta çalışıyor. Karşıt Madde dedi: Mono C# ile eski Framework'leri yazarlar. Net 6.0 ve üzeri de bir çok platformda kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani macos içinde yüklenebiliyor mu ?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2023 #10 Genelde MacOS kullanmıyorlar. Kullananlar da MacOS olduğu için değil MacBook olduğu için kullanıyor.