Yazılım işleri için dizüstü tavsiyesi

TOLOS

Megapat
Makaleler
2
Visual Studio, Android Studio ve emülatörlerini hızlı bir şekilde çalıştırabilecek, yazılım işlerimi halledebileceğim ve bunun yanında bir kaç oyun oynayabileceğim bir dizüstü arıyorum. Genellikle DotA 2 veya CS:GO oynarım arada bir. Ayrıca Vatan veya Teknosa'dan önerebilirseniz çok iyi olur. Elden almak istiyorum. Bütçem 2000-2500 TL arası.

ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
Şöyle bir model gördüm gezinirken nasıldır? İhtiyaçlarımı karşılar mı?

Son düzenleme:
Harika ama ekran full hd değil. İhtiyacını celeron bile karşılıyor, sistem gereksinimleri çok düşük. 4 mb ekran kartı, celeron ve 512 mb ram yetiyor.

Harika ama ekran full hd değil. İhtiyacını celeron bile karşılıyor, sistem gereksinimleri çok düşük. 4 mb ekran kartı, celeron ve 512 mb ram yetiyor.
Yorumunuz için çok teşekkürler, üniversiteye götüreceğim için taşınabilirliği ve pil ömrü açısından Macbook Air'e bakmaya başladım. Sizce istediklerimi karşılayabilir mi? Gerçekten pil ömrü çok cazip. HD Graphics 6000 ile de CS:GO ve DotA 2 rahat oynanıyor baktığıma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…