Yazılım, Kodlama ve Web Tasarım için kurslara katılmak iyi olur mu?

@Myotismon_43 bosa para harcanmis olur. Benim de bir suru yapay zeka, veri analizi kursum var eskiden aldigim. Ama bir isime yaramiyor.
Benim anlatmak istedigim su:
Eger diyelim ki araba tamircisi olmak istiyorsaniz onun alet cantasini alin ve kullanmayi ogrenin. Yok eger mobilya tamircisi olmak istiyorsaniz ise onun aletleri farkli olacagi icin baska sey ogrenmek zorunda kalirsiniz. Once hangi alanda uzman olmak istiyorsaniz onu bir netlestirin. Sonrasinda Youtube ve Googleda o is alani ile ilgili bazi video ve yazi okuduktan sonra kendi kafanizda ne yapmaniz gerektigi olusacak.
Yani dedigim o ki, kimse sizin hayatinizi yasamiyor, sizin hangi alana ilginiz var bilemez. Bu yuzden genel nasil yapildigini anlatir, geri kalani size kalmis bir sey.

Eger biri git bunu ogren, bunu ogren diyorsa %99 yalan satiyordur size. Kendi konfor alani olan is ve yazilim dilini kendiniz bulmalisiniz.

Hocam yardımınız için teşekkür ederim kampanya varken yazılımların hepsini alsam nasıl olur? Gerçi İngilizce olanları göremedim İngilizce kampanya yok sanırım hepsini içeren.
  • Python programlama dili.
  • C programlama dili.
  • C++ programlama dili.
  • C# programlama dili.
  • Yapay zeka.

Hocam Udemy'nin kampanyaları bitmiyor zaten. Her gün yeni kampanya başltıyorlar :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı