LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #11 Atamyolundayız dedi: Düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Forza 4 halen aynı.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #12 selamdayi dedi: AMD driver sorunu diye bir şey yok artık. Uzun zamandır RX 6500 XT kullanıyorum driver ile alakalı bir sorun yaşamadım eskidende RX 460 OEM kullanırdım onda da çok nadir sorun yaşardım. Bana göre AMD driver menüsü NVIDIA'ya göre daha güzel. Genişletmek için tıkla... Ayrıca NVIDIA kartlarında saçma sapan VRAM kullanıyor atıyorum 4K oyun açacak karta 8 GB bellek koyuyor ve bu saçmalık.
selamdayi dedi: AMD driver sorunu diye bir şey yok artık. Uzun zamandır RX 6500 XT kullanıyorum driver ile alakalı bir sorun yaşamadım eskidende RX 460 OEM kullanırdım onda da çok nadir sorun yaşardım. Bana göre AMD driver menüsü NVIDIA'ya göre daha güzel. Genişletmek için tıkla... Ayrıca NVIDIA kartlarında saçma sapan VRAM kullanıyor atıyorum 4K oyun açacak karta 8 GB bellek koyuyor ve bu saçmalık.
H HerhangBirKulaNıcı Picopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 906 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #13 Eskiden NVIDIA önde denilebilirdi. Ama şu an kafa kafaya gidiyorlar.