Yazılım konusunda kararsızım

Programlamada karşına çıkıyor diye biliyorum. Yanlış yani? Bu arada hobi olarak evet demişsiniz. Profesyonel olarak hayır mı? Bir de JavaScript YouTube serisi öneriniz var mı?

JS'den bahsediyoruz zannediyordum. Profesyonellikten kastettiğin tam olarak ne? Hobi olarak değil de sadece bu iş üzerine yoğunlaşırsan neden olmasın? Sadece matematiği geliştirmen lazım.

Yazılım mühendisliğinde lineer cebir, kalkülüs, ayrık matematik ve istatistik gibi ileri seviye matematik kullanılıyor diye biliyorum.

Ben yazılım mühendisliği istiyorum. Ve o kadar kötü ki sayisalim 9.sinifa gittigim halde bölme işlemini tam olarak bilmiyorum. (üşeniyorum daha doğrusu) ne diyeyim geçmiş olsun.

JS'den bahsediyoruz zannediyordum. Profesyonellikten kastettiğin tam olarak ne? Hobi olarak değil de sadece bu iş üzerine yoğunlaşırsan neden olmasın? Sadece matematiği geliştirmen lazım.

Yazılım mühendisliği.

Yazılım mühendisliğinde lineer cebir, kalkülüs, ayrık matematik ve istatistik gibi ileri seviye matematik kullanılıyor diye biliyorum.

Evet kullanılıyor ama JS'den bahsediyor arkadaş. Şu ana kadar yanlışım varsa düzeltin JS'de matematikle ilgili bir olaya rastlamadım pek.

Matematik olmadan zor. Zaten sayisal bölüm o. Çalışmaktan başka çaren yok.

Matematik ve fizik yapmadan mühendis olamıyorsun kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…