Yazılım mı, siber güvenlik mi?

xaxaxa1799

Centipat
Daha fazla  
Geleceğim için yazılım ile siber güvenlik arasındayım, eğer bilgili biri varsa hangisini seçebileceğime yardım edebilir mi?

Siber güvenlik alanında daha yüksek maaş alırsın, iş bulma imkanında daha kolay olur fakat biraz uğraştırıcı bir meslek, sabrın varsa siber güvenlik daha iyi olur.

Bu iş için ikisi de gerekli olacak. Yazılım da yapabilirsin fakat önerim Bilgi işlemleri veya yönetimine yönelebilirsin.

Birini bilmeden otekini zaten hakkiyla yapamazsin. Hangisinde uzmanlasacagini da ikisinden de biraz ogrendiginde kendin karar vermelisin.

Benim kafamda yazılım 4'e ayrılıyor; web geliştirici, oyun geliştirici, PC/mobil uygulama geliştirici ve siber güvenlik yazılımcısı. Hem yazılım hem siber güvenliğe ilgin varsa, ileride bir siber güvenlik yazılımı da geliştirebilirsin mesela.

25 bin liraya amele usulü yazılımcı çalıştırıyorlar bu ülkede ona göre hesabınızı yapın . valorant'a cs'ye mmorpg online oyunlara hile hurda aimbot, loot-autobot yapan adamlar abonelik usulü satıp deli para kaldırıyorlar asıl köşe işler buralarda .

Siz olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz galiba. Hayatımda hiç yazılımın Y'sini bilmeyen ben, yapay zekaya sora sora program yazdım. Nasıl yaptığımı ben bile bilmiyorum ama çalışıyor.

Yapay zeka yazılım işlerinin en az yarısını yapıyor, ileride yazılımcıların yarısı işten çıkarılacak ve piyasada tonlarca deneyimli yazılımcı iş arıyor olacak anlamına geliyor bu kabaca. Anladığım kadarıyla sen sevip gönül verdiğin için değil geleceğin için iyi olan seçeneğe yönelmek istiyorsun, o zaman yapay zekanın yapabildiklerinin ne kadar insan gücünü azalttığını hesaplayarak geleceğini planla.

Yapay zekayı da yazılımcılar geliştiriyor yapay zekanın devamlı gelişmesi lazım adı üstünde "yapay zeka" yapay zeka yaptığın işin süresini kısaltır ama bence böyle bir olay olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…