Bilgisayar almayı düşünüyorum. Öncelikle mobil, web ve yapay zeka alanda geliştirebileceğim bir bilgisayar almayı düşünüyorum. MacBook M1 düşündüm ama bayağı eksiği var, bazı programları desteklemiyor.
Bilgisayar almayı düşünüyorum. Öncelikle mobil, web ve yapay zeka alanda geliştirebileceğim bir bilgisayar almayı düşünüyorum. MacBook M1 düşündüm ama bayağı eksiği var, bazı programları desteklemiyor.
Huawei MateBook D16 R5 16GB/512GB Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Huawei MateBook D16 R5 16GB/512GB Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
Yapay zekada genelde Python kullanılır, web için de ASP.NET'e göz atacağını düşünürsek Windows bir sisteme yönelmeni öneririm. Daha M1 Macbooklar henüz oturmadı. Geliştirme ortamları kesin değil. Photoshop'u bile çalıştırmada sıkıntı yaşayan tanıdıklarım var.