BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 13 Nisan 2021 #11 Dilden çok analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gerekiyor. Buna sahip olduktan sonra her dil ile amacına uygun yazılım geliştirebilirsiniz.
Dilden çok analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gerekiyor. Buna sahip olduktan sonra her dil ile amacına uygun yazılım geliştirebilirsiniz.
nicetower Femtopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #12 Rodok Nişancısı dedi: Yazılım mühendisi olmak için en iyi başlangıç dili hangisidir? Bayağı bi' araştırdım fakat bir sürü sonuç var. Java, JavaScript ve Python... Bunlardan hangisini öğrenmeye başlamam gerek? Genişletmek için tıkla... Önce Land, sonra Python, sonra C#, sonra Java Script, HTML, CSS, PHP, C, JAVA, C++ al sana pro yazılımcı.
Rodok Nişancısı dedi: Yazılım mühendisi olmak için en iyi başlangıç dili hangisidir? Bayağı bi' araştırdım fakat bir sürü sonuç var. Java, JavaScript ve Python... Bunlardan hangisini öğrenmeye başlamam gerek? Genişletmek için tıkla... Önce Land, sonra Python, sonra C#, sonra Java Script, HTML, CSS, PHP, C, JAVA, C++ al sana pro yazılımcı.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 13 Nisan 2021 #13 Bu arada maaşlara baktım yurt dışı maaşları yıllık 90-150bin dolar civarı diyor fakat Türkiye maaşları aylık 3500-5000 civarı. Çok az değil mi?
Bu arada maaşlara baktım yurt dışı maaşları yıllık 90-150bin dolar civarı diyor fakat Türkiye maaşları aylık 3500-5000 civarı. Çok az değil mi?