Yazılım mühendisine koltuk önerisi

Yazilimmuh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yazılım mühendisiyim ve ofis yerine artık uzaktan çalışacağım. Ortalama günde 8 saat oturduğumu varsayarsak, iyi bir koltuk önerecek arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Bütçe 5-15 bin TL arası ve ofis koltuğu veya oyuncu koltuğu olmasının önemi yok, sadece rahatlık ve sağlık kıstas. Teşekkürler.

IKEA'nın ofis tipi koltuklarını denemedim ama yorumları çok olumlu. Dilerseniz göz atabilirsiniz. 20. Yıla özel Ekim ayı boyunca indirimdeler.

IKEA'nın ofis tipi koltuklarını denemedim ama yorumları çok olumlu. Dilerseniz göz atabilirsiniz. 20. Yıla özel Ekim ayı boyunca indirimdeler.
Hocam tam da aşağıda linkini bıraktığım IKEA modeli inceliyorum siz cevap yazdığınızda. Bu koltuk için kullanmış arkadaşlar da bir dönüş yaparsa sevinirim.

Yumusak kolcakli ve bel destekli burosit oneririm. Gaming'ler patates, uzak durmak gerekiyor.
Ayrica ayak destegi de almalisin.
Bende karpal tunel de var, o yuzden bilek destegi de gerekiyor. 30+ yasindan sonra ortaya cikti kendisi.

Biraz daha para harcamak sorun olmayacaksa yuksekligi ayarlanabilen masa da gerekiyor boyun icin.

Dikkate alacağım hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…