Yazılım mühendisliği 2 yıl için evde nasıl çalışılır?

MahirB

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazılım mühendisliği dalında 2 yıl okumaya niyetim var. YKS2024'e gireceğim. Fakat ne çalışacağım bilmiyorum. 2 yıl için TYT yeterli diye biliyorum. Maalesef kurs falan alma gibi bir şansım yok. Evde kendi imkanlarımla nasıl çalışabilirim? Kanal öneriniz varsa beklerim.

2 yıl yazılım mühendisi okumak nasıl oluyor ?

YKS sınavına mi 2 senede hazırlanması düşünüyorsunuz? Onu anlayamadim.

Temeliniz yoksa baya bir sıkı çalışmanız gerekecek. İnternette ders anlatan kanallar var, onları izleyebilirsiniz. Sabah erken kalkmanizi öneririm. Hem verimli geçer hem kendinize vakit kalır.

2 yıllık bölüm olarak okumak istiyorum bu sen hazırlanmayı düşünüyorum fakat meslek lisesi problemim var sayısal derslerimiz yoktu.

2 yıl yazılım mühendisi okumak nasıl oluyor?

Gayet de oluyor çevremde gidenler var fakat bana çalışmak için öneri lazım.

Temel algoritma ve programlamadan başlayabilirsiniz.

Hocam azılım hakkında bilgim bulunuyor C# Java Python HTML CSS bilgim az da olsa var fakat okul olarak okuyup tam bilgi sahibi olmayı aynı zamanda diploma almayı düşünüyorum.

Hocam azılım hakkında bilgim bulunuyor C# Java Python HTML CSS bilgim az da olsa var fakat okul olarak okuyup tam bilgi sahibi olmayı aynı zamanda diploma almayı düşünüyorum.

Yanlış anlamışım kardeşim kusura bakma.
Bilgisayar programcılığı işini görür. Fakat büyük şirketler için lisans diploması şart. Maalesef Türkiye diplomaya bakıyor yurt dışı gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…