Emircaan Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 329 25 Aralık 2021 #1 Merhaba, ben okulda yazılım mühendisliği hakkında sunum yapacağım fakat bana hazır sunumlar lazım. Yazılım mühendisliği hakkında bilgi veren bir sunum var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2021
Merhaba, ben okulda yazılım mühendisliği hakkında sunum yapacağım fakat bana hazır sunumlar lazım. Yazılım mühendisliği hakkında bilgi veren bir sunum var mı?
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #2 Hazır sunum var mı bilmiyorum fakat vaktin varsa kendin araştırıp hazırlaman senin için daha iyi olacaktır.
Hazır sunum var mı bilmiyorum fakat vaktin varsa kendin araştırıp hazırlaman senin için daha iyi olacaktır.
Emircaan Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 329 25 Aralık 2021 #3 kaboom295 dedi: Hazır sunum var mı bilmiyorum fakat vaktin varsa kendin araştırıp hazırlaman senin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki sunumu nasıl yaparım? Yani hangi program ile yaparım? Windows 8.1 Pro işletim sistemim var.
kaboom295 dedi: Hazır sunum var mı bilmiyorum fakat vaktin varsa kendin araştırıp hazırlaman senin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki sunumu nasıl yaparım? Yani hangi program ile yaparım? Windows 8.1 Pro işletim sistemim var.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2021 #4 Dostum yanlış anlama ama yazılım mühendisliği okuyosun ve sunumu hangi program ile yapacağını mı soruyorsun?
Dostum yanlış anlama ama yazılım mühendisliği okuyosun ve sunumu hangi program ile yapacağını mı soruyorsun?
Emircaan Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 329 25 Aralık 2021 #5 Elassar dedi: Dostum yanlış anlama ama yazılım mühendisliği okuyosun ve sunumu hangi program ile yapacağını mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisliği okumuyorum normal öğrenciyim? Ve evet hangi program ile yapacağımı soruyorum.
Elassar dedi: Dostum yanlış anlama ama yazılım mühendisliği okuyosun ve sunumu hangi program ile yapacağını mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisliği okumuyorum normal öğrenciyim? Ve evet hangi program ile yapacağımı soruyorum.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.285 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 25 Aralık 2021 #6 PowerPoint ile sunum hazırlayabilirsin.
Emircaan Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 329 25 Aralık 2021 #7 detista dedi: PowerPoint ile sunum hazırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.