Yusuf H. Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 220 Yer Kayseri Melikgazi Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2017 #1 Lisede hangi dersleri seçmeliyim? Satışların iyi ama hangisinde iyi bir şey olur? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2017
eXtremeReVenge44 Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2017 #2 C++ C# Visual Basic PYTHON HTML CSS PHP JAVASCRİPT Yazılım Mühendisliği okuyacaksan bu dilleri öğrenmen sana üniversitede çok fayda sağlar.
C++ C# Visual Basic PYTHON HTML CSS PHP JAVASCRİPT Yazılım Mühendisliği okuyacaksan bu dilleri öğrenmen sana üniversitede çok fayda sağlar.
Yusuf H. Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 220 Yer Kayseri Melikgazi Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2017 #3 eXtremeReVenge44 dedi: C++ C# Visual Basic PYTHON HTML CSS PHP JAVASCRİPT Yazılım Mühendisliği okuyacaksan bu dilleri öğrenmen sana üniversitede çok fayda sağlar. Genişletmek için tıkla... 4 tanesini bilmiyorum sadece burada ama bana birisi lisede sozelde server dersimi varmis filan diyordu ona gore siyorum sayisalmi sozelmi
eXtremeReVenge44 dedi: C++ C# Visual Basic PYTHON HTML CSS PHP JAVASCRİPT Yazılım Mühendisliği okuyacaksan bu dilleri öğrenmen sana üniversitede çok fayda sağlar. Genişletmek için tıkla... 4 tanesini bilmiyorum sadece burada ama bana birisi lisede sozelde server dersimi varmis filan diyordu ona gore siyorum sayisalmi sozelmi