2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 23 Temmuz 2019 #1 - Fırat Üniversitesi - Karadeniz Teknik Üniversitesi - Kırklareli Ûniversitesi - Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Yazılım mühendisliği okumak istiyorum ve bunun için eğitim konusunda bu üniversitelerden hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek istiyorum.
- Fırat Üniversitesi - Karadeniz Teknik Üniversitesi - Kırklareli Ûniversitesi - Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Yazılım mühendisliği okumak istiyorum ve bunun için eğitim konusunda bu üniversitelerden hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek istiyorum.
Buğra G. Decapat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 14 Ağustos 2019 #2 Merhaba, tercih dönemi geçtiği için sormak istedim. Nereye yerleştiniz?
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 17 Ağustos 2019 #3 Buğra G. dedi: Merhaba, tercih dönemi geçtiği için sormak istedim. Nereye yerleştiniz? Genişletmek için tıkla... Seneye tercih edecektim. Az çok hedeflerimi belirlemek için konuyu açmıştım. Fikrim değişti. Mesajın bildirimi gelmedi. Bu sebeple geç yazdım.
Buğra G. dedi: Merhaba, tercih dönemi geçtiği için sormak istedim. Nereye yerleştiniz? Genişletmek için tıkla... Seneye tercih edecektim. Az çok hedeflerimi belirlemek için konuyu açmıştım. Fikrim değişti. Mesajın bildirimi gelmedi. Bu sebeple geç yazdım.